home info repertoire demo extra faq contact


Opdrachtgevers referentie

Welkom bij de website van John Swaab.

John Swaab verzorgt de muzikale omlijsting van uw feest of evenement.
Hij is actief als 'muziekentertainer' met zang, piano en synthesiser.

Zijn zang en spel in combinatie met muzikaal talent wordt door het publiek in ruime mate gewaardeerd.
Met een enorm repertoire en ervaring, heeft hij in de loop van de jaren een perfect gevoel en timing ontwikkeld om publiek enthousiast te maken en een goede sfeer te creŽren.

Met een conservatoriumopleiding als startpunt voor zijn loopbaan, heeft hij inmiddels meer dan 15 jaar ervaring opgebouwd als artiest. Met succes heeft hij voor een groot aantal bedrijven en partikulieren mogen optreden.

Zijn grote interesse voor diverse stijlen en door zich daar goed in te verdiepen, heeft hem tot een echte 'Allrounder' gemaakt.
Ook als men een bepaalde voorkeur voor muziek heeft, kan hij met gemak aan die wens voldoen.
Stijlen zijn o.a. pop, jazz, latin, top 100, Easy-listening, Blues, Rock, Country, Ballroom. Ook in de diverse talen: Engels, Nederlands, Spaans, Italiaans, Duits en Frans.

Of in perioden met: jaren 40, 50, 60, 70, 80, 90 of hedendaags. Maar ook klassiek repertoire met zang en piano is mogelijk.

Zijn repertoire is geschikt voor een zeer breed publiek. Voor jong of ouder publiek.
Mede door gebruik en goede afstelling van professionele geluidsapparatuur kan zijn muziek volledig tot zijn recht komen en als prettig worden ervaren.All rights reserved. John Swaab 2014